U bent hier: Diensten -> Kunstbeplanting

Kunstbeplanting

Een goed alternatief voor natuurlijke planten en bloemen zijn de kunstplanten en kunstbloemen van Flora Nova Interieurbeplanting. Kunstbeplanting heeft zeer weinig onderhoud nodig en is, zeker op plaatsen waar weinig licht komt, een ideale oplossing.

Flora Nova Interieur beplanting levert de volgende type kunstbeplanting:

Kunstplanten

Natuurlijke planten hebben vaak veel licht nodig om volledig te kunnen gedijen. Sommige kantoorgebouwen beschikken echter niet altijd over voldoende licht en dan moet worden uitgekeken naar een andere groene oplossing. Kunstplanten zijn een volwaardig esthetisch alternatief voor natuurlijke binnen beplanting. Bovendien vergen ze weinig onderhoud, zien er altijd even stralend uit en kunnen gemakkelijk worden verplaatst zonder dat ze er enig nadeel van ondervinden. Vandaag de dag is de kwaliteit van kunstplanten zodanig, dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van natuurlijke beplanting.

 

Kunstbloemen

Wanneer u langer wilt genieten van uw bloemen of om een andere reden geen echte bloemen in uw bedrijfsrichting wilt hebben, zijn kunstbloemen een volwaardig alternatief. De kunstbloemen zijn bijna niet van echte te onderscheiden en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook voor de kunstbloemen geldt dat ze weinig onderhoud nodig hebben en ze gemakkelijk worden verplaatst zonder dat ze er enig nadeel van ondervinden.

 

Kunstbomen

Naast kunstplanten en kunstbloemen kunt er ook voor kiezen om kunstbomen in uw bedrijfsrichting op te nemen. Ook de kunstbomen zijn bijna niet te onderscheiden en vergen weinig onderhouden. Vooral bij grote  ruimtes, met weinig licht zijn kunstbomen een volwaardig alternatief.

 

Decoratie

In sommige gevallen en op sommige plaatsen is juist een ander object dan een plant beter passen in het interieur en de omgeving. Denk daarbij aan kunstig door de natuur gevormde takken of stronken welke mooi gearrangeerd staan in een sierlijke bak. Een robuuste schaal met daarin kristallen in verschillende soorten en maten is ook een mooi decoratief element. Deze zogenaamde kunstobjecten kunnen het puntje op de I vormen en uw interieur de gewenste uitstraling geven.

Kunstplant Kunstbeplanting

 

 

Heeft u onze hulp nodig?

Als u geïnteresseerd bent in Flora Nova interieurbeplanting, neem dan gerust contact met ons op:
Flora Nova Interieurbeplanting
Molenstraat 41b
4061 AB Ophemert
Email: mhendriks@flora-nova.nl