U bent hier: Interieurbeplanting -> Diensten

Diensten

Flora Nova Interieurbeplanting B.V.

Een gezond en prettig werkklimaat draagt bij aan de prestaties van uw medewerkers. Een groen interieur speelt hierin een belangrijke rol. Het zorgt voor een werksfeer waarin mensen het beste uit zichzelf halen.

Flora Nova Interieurbeplanting B.V. is toonaangevend in interieurbeplanting. Wij vertalen uw wensen naar een mooi, groen en gezond interieur. Naast de levende interieurbeplanting, vaak op basis van hydrocultuur, verzorgen wij ook kunstbeplanting. Natuurlijk bieden wij ook plantenbakken, levende schilderijen en groene wanden. Het onderhoud van uw groen is bij onze specialisten in goede handen.

Flora Nova Interieurbeplanting B.V. kan voor u een speciaal op maat gemaakte kerstdecoratie tot in het kleinste detail vormgeven. Traditioneel of modern, ingetogen of uitbundig: in samenspraak met u zorgen wij ervoor dat uw locatie een warm welkom en een feestelijke sfeer ademt.

Naast interieurbeplanting, beschikken wij voor onze opdrachtgevers over een bloemen service. Bloemstukken, themaboeketten of exclusieve boeketten, Flora Nova Interieurbeplanting B.V. heeft alles in huis voor een kleurrijke dag.