U bent hier: Hoveniers -> Particulier groen

Particulier groen

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Boomverzorging

pg-tuinontwerp pg-tuinaanleg pg-tuinonderhoud pg-boomverzorging

Tuinontwerp
Smaken verschillen. Dat geldt ook voor tuinontwerpen en tuinideeën. De één heeft al een vast omlijnd plan, de ander komt alleen met wat losse ideeën. Iemand anders laat zich wellicht graag inspireren door tijdschriften of elders bekeken tuinvoorbeelden. Onze adviseurs nemen graag alle tijd om samen met u al uw wensen, voorwaarden en ideeën door te nemen. Binnen Flora Nova werken we met verschillende tuinarchitecten met ieder een eigen stijl. Pas na een uitvoerige inventarisatie volgt de keuze van een architect die voor u een eerste ontwerpvoorstel kan maken. Maar we kunnen natuurlijk ook met de architect werken die u al dan niet zelf aanbevolen is. Bent u benieuwd naar ontwerpsuggesties voor uw woning? Laat Flora Nova u eens wat mogelijkheden schetsen. U zult verbaasd staan over de mogelijkheden.

Tuinaanleg en -realisatie
Tuinaanleg of -renovatie is in de meeste gevallen de letterlijke concretisering van een plan. Ons brede scala aan diensten en producten stelt ons in staat om elke denkbare uitvoering te realiseren. Van kleine eenvoudige tuinen tot uiterst gevarieerde en gecompliceerde ontwerpen. Niet alleen als het gaat om beplanting, maar ook als het gaat om sierbestrating, beschoeiingen, bouwkundige elementen en verlichting. Maar denkt u ook aan de ontwikkeling van vijverpartijen, desgewenst met vlondervloeren en met inbegrip van de noodzakelijke filtersystemen. Of u Flora Nova inschakelt voor de totale aanleg of voor een deeltraject, het eindresultaat zal gegarandeerd tot in puntjes aan al uw verwachtingen voldoen en wordt voor een half jaar aansluitend volledig gegarandeerd.

Tuinonderhoud
Onderhoud is behoud. Bovendien oogst een goed verzorgde tuin veel waardering. Zowel bij buurtbewoners, bezoekers als ook bij medebewoners. Echter vergt een verzorgde tuin regelmatig onderhoud. Een karwei dat door veel tuinbezitters ernstig wordt onderschat of waar ze gewoon de tijd niet voor hebben. Dan is het goed om te weten dat Flora Nova u deze steeds weer terugkerende zorg professioneel uit handen kan nemen. Afhankelijk van uw type tuin – een tuin met bodembedekkers vergt nu eenmaal minder onderhoud dan een siertuin – kiest u zelf de frequentie. Wekelijks, maandelijks, halfjaarlijks of alleen in voor- en najaar, zorgen de hoveniers van Flora Nova dat uw tuin er het hele jaar door onberispelijk bij ligt. Interesse? Vraag eens naar onze verschillende abonnement- en contractvormen, we adviseren u graag!

Boomverzorging
Bij het aanzicht van een tuin spelen ook bomen een belangrijke rol, waarbij oudere bomen, maar ook jonge aanplant een eigen sfeer kunnen creëren. Elke levensfase van een boom heeft hierbij haar eigen specifieke verzorging nodig. Of het nu gaat om bomen planten, onderhouden, bodemonderzoek en indien nodig, het vellen van bomen, Flora Nova kan het voor u uitvoeren. Alle boommedewerkers van Flora Nova zijn stuk voor stuk VTA-gecertificeerd en opgeleid tot European Tree Worker. Een norm die in heel Europa geldt en die u de zekerheid geeft van gedegen specialisten. Daarmee is boomverzorging een zeer specialistisch vak dat Flora Nova tot in de finesse beheerst, van wortel tot kruin.