U bent hier: Diensten -> Groen onderhoud

Groen onderhoud

Zakelijk groenonderhoud: jaarrond terreinonderhoud
Een goed verzorgde groenvoorziening zegt veel over bedrijfsfilosofie en hoe een organisatie in de maatschappij staat. Periodiek onderhoud geeft u niet alleen de zekerheid dat uw kostbare buiteninrichting gezien mag blijven worden. Doordat er regelmatig met de snoeischaar en schoffel door uw beplanting wordt gegaan, blijft de groenvoorziening vitaal en wordt schade aan en overwoekering van bomen en struiken voorkomen. Vervanging of schadeherstel kost vaak meer dan de kosten van periodiek onderhoud. Flora Nova kan u deze steeds weer terugkerende zorg professioneel uit handen nemen. Afhankelijk van uw buiteninrichting – een tuin met bodembedekkers vergt nu eenmaal minder onderhoud dan een siertuin – kiest u zelf de frequentie. Wekelijks, maandelijks, halfjaarlijks of alleen in voor- en najaar, zorgen de hoveniers van Flora Nova dat uw bedrijfsterrein er het hele jaar door onberispelijk bij ligt.

Openbaar Groenonderhoud
Realisatie is één, maar vrijwel alle besteksmatig gerealiseerde openbare groenvoorzieningen behoeven ook nazorg. Veelal ook binnen een bestek vormgegeven en deel uitmakend van het betreffende project. Periodiek onderhoud geeft de zekerheid dat de kostbare buiteninrichting en goede conditie blijft en gezien mag blijven worden. Ook geeft het minder aanleiding om tot vandalisme en bevuiling van hetgeen gerealiseerd is. Na realisatie verzorgt Flora Nova besteksmatig onderhoud op de projecten, wederom op basis van een complete besteksadministratie en met de bijbehorende overzichten, rapportages en termijnnota’s. Dit tot het einde van de besteksmatige verplichtingen, waarna het geheel opgeleverd en overgedragen wordt aan de opdrachtgever.

Particulier Tuinonderhoud
Onderhoud is behoud. Bovendien oogst een goed verzorgde tuin veel waardering. Zowel bij buurtbewoners, bezoekers als ook bij medebewoners. Echter vergt een verzorgde tuin regelmatig onderhoud. Een karwei dat door veel tuinbezitters ernstig wordt onderschat of waar ze gewoon de tijd niet voor hebben. Dan is het goed om te weten dat Flora Nova u deze steeds weer terugkerende zorg professioneel uit handen kan nemen. Afhankelijk van uw type tuin – een tuin met bodembedekkers vergt nu eenmaal minder onderhoud dan een siertuin – kiest u zelf de frequentie. Wekelijks, maandelijks, halfjaarlijks of alleen in voor- en najaar, zorgen de hoveniers van Flora Nova dat uw tuin er het hele jaar door onberispelijk bij ligt. Interesse? Vraag eens naar onze verschillende abonnement- en contractvormen, we adviseren u graag!