Recent opgeleverd: Sijthoff City

18 maart 2015 – In hartje Den Haag, aan de Grote Marktstraat en ingeklemd tussen de Bijenkorf en de Media Markt, ligt om de hoek van het politieke centrum van Nederland, het kantorencomplex Sijthoff City. Het voormalig kantoor van de bekende uitgeverij Sijthoff Pers, is volledig gerenoveerd tot een 12.000 m2 grote absolute A locatie voor winkels, horeca en luxe kantoorruimte. Tevens heeft het gerenoveerde gebouw het duurzaamheid label BREEAM-NL Very Good verworven. Onderdeel van het duurzame karakter van het gebouw, is de grote patiotuin in het complex, welke in de vorm van een duinlandschap, zeer gebiedseigen is ontworpen. Deze unieke daktuin, waar bezoekers en gebruikers vanuit het gebouw op uitkijken, en tevens in kunnen verblijven of ontspannen, is door Flora Nova gerealiseerd en recent opgeleverd aan Impact, de vertegenwoordiger van eigenaar Credit Suisse, en vastgoedbeheerder Colliers International. We zijn trots op dit prachtige werk!

sijthoff-gebouw 1 (Medium) sijthoff-ontwerp 2 (Medium)

Gebouw en ontwerp

 

sijthoff 3 (Medium) sijthoff 4 (Medium)

Resultaat direct na oplevering

Deel dit bericht via:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone